Στρατιωτικά Αεροσκάφη


LMX 0014

Επετειακός διάκοσμος F-4E της 338 Μοίρας

Ο επετειακός αυτός διάκοσμος χρησιμοποιήθηκε σε F-4E της 338 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εορτασμό των 60 χρόνων της μοίρας. Τα σήματα έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογή σε κάθετο σταθερό και στο κορυφαίο τμήμα του κάθετου σταθερού αντίστοιχα, αφού πρώτα αυτά έχουν βαφτεί κίτρινα. Τα σήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κιτ διαφόρων κατασκευαστών. Για αυτό το, προκειμένου να εφαρμόσουν ακριβώς στο κάθετο σταθερό θα πρέπει να κοπούν ελάχιστα ανάλογα με το κιτ στο οποίο θα τοποθετηθούν.

LMX 0022

 

Aegean Hawk Sikorsky S-70B-6 Πολεμικό Ναυτικό

Τα Sikorsky S-70B-6 Aegean Hawk πετούν με την 2η Μοίρα Ελικοπτέρων Ναυτικού της Διοίκησης Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού. Το ναυτικό περιβάλλον στο οποίο δρουν αυτά τα ελικόπτερα είναι ιδιαίτερα επιθετικό για τα χρώματα και συχνά τα σήματα ξεθωριάζουν σε σημείο να είναι δυσδιάκριτα. Με την πάροδο του χρόνου έχουν σημειωθεί κάποιες διαφοροποιήσεις στις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις των σημάτων. Το αρχικό βαμμένο μοιρόσημο έχει πλέον αντικατασταθεί από αυτοκόλλητο με περισσότερη λεπτομέρεια.

Ο μοντελιστής μπορεί να παραγγείλει σήματα για οποιοδήποτε ελικόπτερο της μοίρας σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο και σε οποιαδήποτε κλίμακα, το ΠΝ 59 είναι ενδεικτικό.

LMX 0025

Επετειακός διάκοσμος F-16C Block 50 για τα 60 χρόνια της 341 Μοίρας

Tο καλοκαίρι του 2014 η 341Μ γιόρτασε τα 60 της χρόνια. Ένα F-16C Block 50 βάφτηκε με ειδικό επετειακό διάκοσμο στο κάθετο σταθερό του. Τα σήματα αναπαράγουν πιστά αυτό το διάκοσμο με πλήρη λεπτομέρεια που συμπεριλαμβάνει το χρυσό χρώμα όπως χρησιμοποιήθηκε και στο πραγματικό αεροσκάφος. Τα σήματα αυτά μπορούν να παραγγελθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα και έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογή στο κάθετο σταθερό αφού πρώτα αυτό έχει βαφτεί μαύρο.
Η αναβαθμισμένη έκδοση περιλαμβάνει όλα τα σήματα που χρειάζονται για να αναπαρασταθεί το αεροσκάφος υπό κλίμακα.