Πολιτικά οχήματα


LMX 0047

Σήματα οχημάτων Ελληνικής Χωροφυλακής


Για 150 χρόνια η Ελληνική Χωροφυλακή ήταν το μεγαλύτερο αστυνομικό σώμα στην Ελλάδα. Το 1984 ενοποιήθηκε με την Αστυνομία Πόλεων  και σχηματίστηκε η σημερινή Ελληνική Αστυνομία.
Το σήμα αυτό ήταν χρησιμοποιήθηκε από τη δεκαετία του 1970. Τα οχήματα της ΕΧ την περίοδο εκείνη ήταν βαμμένα με ένα πράσινο-γκρι χρώμα και τα περιπολικά είχαν λευκές πόρτες και οροφές. Το σήμα υπήρχε σε μαύρο επάνω στις λευκές πόρτες και σε λευκό όταν εφαρμοζόταν επάνω στο  πράσινο-γκρι του οχήματος.
Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιοδήποτε χρώμα, αριθμό και κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

LMX 0063

North Metro SWAT M1114 Humvee

Αυτό το θωρακισμένο M1114 Humvee ήταν σε χρήση με την ομάδα SWAT (Special Weapons and Tactics) του αστυνομικού τμήματος North Metro της Βοστώνης των ΗΠΑ, τον Απρίλιο του 2013. Το χρώμα του ήταν ένα πολύ σκούρο γκρίζο, σχεδόν μαύρο. Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής. Όταν εκτυπώνονται σε μεγαλύτερες κλίμακες και μπορούν να συμπεριληφθούν και τα διακριτικά για τις στολές εάν χρειάζονται.

LMX 0067

Carolina Beach Police Humvee

Αυτό το όχημα Humvee, με τον ελκυστικό χρωματισμό ήταν σε χρήση με το αστυνομικό τμήμα του Carolina Beach στις ΗΠΑ.

Δεν είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε καλύψει το 100% των σημάτων αυτού του οχήματος καθώς έχουμε βρει μόνο δύο φωτογραφίες του! Οποιοσδήποτε συνεισφέρει περισσότερες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του σετ θα λάβει ένα σετ σημάτων δωρεάν!

Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

LMX 0080

LMX 0080 Ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας 2004 - σήμερα

Από το 2004 οι πινακίδες κυκλοφορίας των ελληνικών οχημάτων άλλαξαν ώστε να συμμορφώνονται με τα πρότυπα της ΕΕ και εμφανίζουν στο αριστερό τους άκρο την σημαία της ΕΕ με το ενδεικτικό της χώρας.

Τα σήματα αυτά εκτυπώνονται κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής και μπορούν να εκτυπωθούν τα νούμερα που επιθυμείτε ώστε να μπορεί ο μοντελιστής να αναπαραγάγει υπό κλίμακα όποιο συγκεκριμένο όχημα θέλει. Επίσης μπορούν να συμπεριληφθούν και τα κατάλληλα αυτοκόλλητα ΚΤΕΟ που επιθυμείτε στις πινακίδες.