Πολιτικά αεροσκάφη


LMX 0048

Ολυμπιακή Αεροπορία Douglas DC-3


Το Douglas DC-3, η γνωστή Ντακότα, ήταν μέρος του στόλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την ίδρυση της εταιρίας το 1957. Υπήρχαν τότε 14 αεροσκάφη του τύπου σε υπηρεσία. Τα τελευταία τρία συνέχισαν να χρησιμοποιούνται μέχρι το 1977. Στη διάρκεια της καριέρας του με την Ολυμπιακή το DC-3 φόρεσε τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τα σήματα που παρέχουν αυτά τα σετ είναι για την μεσαία και την τελευταία παραλλαγή. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα για οποιοδήποτε συγκεκριμένο αεροσκάφος πέρα από τα εικονιζόμενα. Απλά πείτε μας ποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος ( το νηολόγιο του) σας ενδιαφέρει.

LMX 0049

  Ολυμπιακή Αεροπορία Douglas DC-6


Το Douglas DC-6 χρησιμοποιήθηκε από την Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1957 έως το 1972. Στη διάρκεια της καριέρας του με την Ολυμπιακή το DC-6 φόρεσε τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τα σήματα που παρέχουν αυτά τα σετ είναι για την μεσαία και την τελευταία παραλλαγή. Τα DC-6 της Ολυμπιακής είχαν ονόματα ελληνικών νησιών. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα για οποιοδήποτε συγκεκριμένο αεροσκάφος πέρα από τα εικονιζόμενα. Απλά πείτε μας ποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος (το νηολόγιο του ή το όνομά του) σας ενδιαφέρει.

LMX 0051

Ολυμπιακή Αεροπορία Douglas DC-4


Η Ολυμπιακή αεροπορία χρησιμοποίησε δύο αεροσκάφη Douglas με νηολόγια DC-4 SX-DAC και SX-DAG. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα για οποιοδήποτε από τα δύο αεροσκάφη. Τα σήματα στην εικόνα είναι για την πρώτη χρωματική παραλλαγή του τύπου. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα και για την μεσαία ή την τελευταία παραλλαγή οι οποίες ήταν παρόμοιες με εκείνες των DC-3 και DC-6. Απλά πείτε μας ποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος (το νηολόγιο του) σας ενδιαφέρει.

LMX 0058

Agusta Bell AB-412 Gobierno de Canarias

Εκμισθωμένο από την Inaer ελικόπτερο Agusta Bell AB-412 το οποίο χρησιμοποιείται από την τοπική κυβέρνηση των Καναρίων Νήσων.

Λόγω της μεγάλης αντίθεσης στα χρώματα του ελικοπτέρου και της ελαφριάς διαφάνειας που πάντοτε παρουσιάζουν οι λευκές χαλκομανίες όταν τοποθετούνται σε επιφάνειες με χρώματα μεγάλης αντίθεσης όπως είναι το κόκκινο και το μαύρο, παρέχονται κατ' επιλογή και λευκά υποστρώματα για όλα τα σήματα.

Τα σήματα εκτυπώνονται σε οποιαδήποτε κλίμακα απαιτείται. Μπορούν να εκτυπωθούν και διαφορετικά νηολόγια κατ' απαίτηση.

LMX 0059

Agusta A109e Power ΕΚΑΒ

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθείας (ΕΚΑΒ) αρχικά διέθτετε 5 ελικόπτερα Agusta A109e Power για ρόλους διάσωσης και διακομιδής ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές. Νωρίς στην υπηρεσία των ελικοπτέρων αυτών σημειώθηκαν τρία ατυχήματα με αντίστοιχες απώλειες ελικοπτέρων από τον αρχικό στόλο των πέντε. Μετά από αυτά τα ελικόπτερα που απέμειναν ενσωματώθηκα στην 358 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης της ΠΑ στο Σμήνος Ελικοπτέρων Άμεσης Βοήθειας (ΣΕΑΒ).

Τα σήματα εκτυπώνονται σε οποιαδήποτε κλίμακα απαιτείται. Μπορούν να εκτυπωθούν και διαφορετικά νηολόγια κατ' απαίτηση.