Skip to main content

LM 72022

C-47 Dakota σε ελληνική υπηρεσία


Οι πρώτες "Ντακότες" παραδόθηκαν στην Τότε ΕΒΑ το 1947.
Η μεγάλη αυτή καρτέλα περιέχει σήματα για 9 διαφορετικά αεροσκάφη. Συμπεριλαμβάνει σήματα για 4 από τις Ντακότες της ΕΒΑ που συμμετείχαν στο πόλεμο της Κορέας. Ένα από αυτά τα αεροσκάφη κατέληξε να είναι το τελευταίο αεροσκάφος του τύπου σε υπηρεσία με την ΠΑ και έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα. Παρέχονται και τα σήματα για το αεροσκάφος όπως είναι σήμερα, προσφέροντας στο μοντελιστή την δυνατότητα να το αναπαραστήσει τόσο στο ξεκίνημα όσο και στο τέλος της καριέρας του!
Προσφέρονται επίσης σήματα για τα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν στις δεκαετίες του 1960 και 1970 με διάφορους χρωματισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της βραχύβιας δίχρωμης παραλλαγής ΝΑΤΟ με πράσινο και γκρι, που προηγήθηκε της τρίχρωμης παραλλαγής τύπου "Βιετναμ" που υιοθετήθηκε στη δεκαετία του 1970, καθώς και για τα αεροσκάφη μεταφοράς υψηλών προσώπων (VIP) που ήταν βαμμένα λευκά στο επάνω μέρος της ατράκτου.

 

Τιμή 20.00 €


Όλες οι λεπτομέρειες των διαφόρων παραλλαγών δίνονται στο έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών που μπορείτε να κατεβάσετε από το τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Οι οδηγίες για αυτήν την καρτέλα είναι υπό προετοιμασία και θα είναι έτοιμες σύντομα.

Pin It