Skip to main content

Αεροσκάφη


LM 72011

  Αεροπορία Στρατού Ελικόπτερα UH-1H/AB205

Αυτή η μεγάλη καρτέλα περιέχει σήματα για είκοσι διαφορετικά ελικόπτερα UH-1H και AB-205 της Αεροπορίας Στρατού και που έχουν δανειστεί στην Εθνική Φρουρά στην Κύπρο, καλύπτοντας όλη την σταδιοδρομία αυτού του τύπου μέχρι σήμερα.
Έχουν χρησιμοποιηθεί πέντε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές μέχρι σήμερα, ξεκινώντας από το μονόχρωμο Olive Drab και συμπεριλαμβανομένης της τρίχρωμης παραλλαγής τύπου Βιετνάμ. Όταν παραδόθηκαν τα AB-205 ελικόπτερα είχαν μια μοναδική τρίχρωμη παραλλαγή και κάτω επιφάνειες βαμμένες ανοικτό γκρι. Σήμερα όλα τα ελικόπτερα είναι πλέον βαμμένα Helo Drab, ένα χρώμα που παρουσιάζει τεράστιες διακυμάνσεις λόγω παλαίωσης και φθορών.
Επίσης περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις του εμβλήματος της Αεροπορίας Στρατού ξεκινώντας από την πρώτη έκδοση με το φτερωτό εθνόσημο και το στέμμα έως την τελευταία έκδοση χαμηλής ορατότητας του αετού με τη φλογοφόρο ροιά.

 Τιμή 8,00€ 

 

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε οποιαδήποτε σήματα από αυτό το σετ μπορούν να εκτυπωθούν κατά παραγγελία. Απλά δείτε το φυλλάδιο των οδηγιών και πείτε μας μέσω email ποια σήματα επιθυμείτε. 

LM 72022

C-47 Dakota σε ελληνική υπηρεσία


Οι πρώτες "Ντακότες" παραδόθηκαν στην Τότε ΕΒΑ το 1947.
Η μεγάλη αυτή καρτέλα περιέχει σήματα για 9 διαφορετικά αεροσκάφη. Συμπεριλαμβάνει σήματα για 4 από τις Ντακότες της ΕΒΑ που συμμετείχαν στο πόλεμο της Κορέας. Ένα από αυτά τα αεροσκάφη κατέληξε να είναι το τελευταίο αεροσκάφος του τύπου σε υπηρεσία με την ΠΑ και έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα. Παρέχονται και τα σήματα για το αεροσκάφος όπως είναι σήμερα, προσφέροντας στο μοντελιστή την δυνατότητα να το αναπαραστήσει τόσο στο ξεκίνημα όσο και στο τέλος της καριέρας του!
Προσφέρονται επίσης σήματα για τα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν στις δεκαετίες του 1960 και 1970 με διάφορους χρωματισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της βραχύβιας δίχρωμης παραλλαγής ΝΑΤΟ με πράσινο και γκρι, που προηγήθηκε της τρίχρωμης παραλλαγής τύπου "Βιετναμ" που υιοθετήθηκε στη δεκαετία του 1970, καθώς και για τα αεροσκάφη μεταφοράς υψηλών προσώπων (VIP) που ήταν βαμμένα λευκά στο επάνω μέρος της ατράκτου.

 

Τιμή 20.00 €